Leverans till återförsäljare den dag du själv väljer

Varje morgon, även på lördagar, levererar vi tidningar och tidskrifter till drygt 6 000 tidningsåterförsäljare i hela landet. Din tidning levereras tidigt, innan kunderna anländer, och samtliga tidningsåterförsäljare får tidningen på samma dag. Dessutom är det du som bestämmer vilken dag tidningen eller tidskriften ska finnas i tidningshyllan. 

En viktig fördel är att du väljer veckodag och inte är styrd till förutbestämda dagar. Flexibelt, enkelt och tryggt är några nyckelord i sammanhanget. Allt vi gör är väl inarbetat samtidigt som vi är vana vid snabba ryck och att möta logistiska utmaningar. Testa oss gärna själv, och upplev MTD:s heltäckande service.

Patrik Nord, produktionschef på TR Media

"Hög leveranssäkerhet och snabb problemlösning."

TR Media producerar bland annat tidningen Travronden som når tidningsförsäljare två gånger i veckan genom MTD.

"Vi har många försändelser per vecka med kort leveranstid över hela landet, från Malmö till Boden. Alla kan göra fel, men hos MTD är vägen tillbaka på rätt spår betydligt kortare och snabbare än hos konkurrenterna." säger Patrik Nord, och fortsätter: "Det är en säkerhet för kunderna att veta att leveransen finns på plats direkt när de kommer till arbetsplatsen på morgonen."

Vill du ha din tidning distribuerad till återförsäljare?

Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

krävs

krävs

Frivillig

krävs