Från ditt företag till ett annat, före frukost

Har du paket att skicka till andra företag, till exempel kontor, kiosker, butiker och bensinstationer? Det kanske händer att det är lite brådis emellanåt? Vårt effektiva distributionssystem gör att vi kan leverera ditt paket till mottagaren riktigt tidigt på morgonkvisten. Två bevis på detta är våra uppdrag för Svenska Spel och ATG, vars produkter (som spelprogram och spelkuponger) inte tål att komma sent. I verkligheten handlar det om tajta tidsmarginaler för att leveransen ska ske i tid till kunder över hela landet, och det ställer stora krav på både precision och effektivitet. Vi är glada över förtroendet och stolta över våra leveranser, varje dag.

Här kan du också ladda ner:

NSAB 2015

Johan Hellander, chef för Menhammar Stuteri och doktor i veterinärmedicin

”Leverans över natten är ett måste.”

Menhammar Stuteri har behov av att kunna skicka färsk hingstsperma till många olika betäckningsstationer spridda över Sverige. Eftersom hållbarheten är begränsad så är leveranstid och -säkerhet helt avgörande, särskilt möjligheten till lördagsutdelning.

"Transporttiderna har också kunnat kortas med flera timmar, vilket medför att våra kunder kan betäcka med bättre spermakvalité och större säkerhet att få dräktigt." säger Johan Hellander.

Läs om hur MTD blev räddningen för stuterier och stoägare i Sverige.

Behöver du skicka snabba paket regelbundet?

Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

krävs

krävs

Frivillig

krävs