Patrik Nord, produktionschef på TR Media

"Hög leveranssäkerhet och blixtsnabb problemlösning."

TR Media producerar bland annat tidningen Travronden som når tidningsförsäljare två gånger i veckan genom MTD. Man producerar dessutom travprogram till alla tävlingsdagar i trav-Sverige, som MTD levererar till landets travbanor.

"MTD:s tjänster underlättar framförallt i punktlighet jämfört med konkurrenter." berättar Patrik Nord som är produktionschef på TR Media.

"Vi har många försändelser per vecka med kort leveranstid över hela landet, från Malmö till Boden. Då finns det inte mycket tid att vinka på. Alla kan göra fel, men hos MTD är vägen tillbaka på rätt spår betydligt kortare och snabbare än hos konkurrenter som oftast behöver en dag på sig för att rätta till problemet, medan MTD löser det på någon timme."

Han ger ett exempel på MTD:s problemlösningsförmåga. En palleverans till Boden blev av misstag kvar i Luleå och detta uppmärksammades först alldeles för sent på dagen. MTD ställde upp trots att kontakten stod mitt i matlagning, och deras leverantör i Luleå körde ut pallen på ett par timmar till slutkundens stora glädje.

"Det vi sparar är framförallt tid i ”felhantering”. Konkurrerande stort bolag slarvar bort tre till fyra paket i veckan. Jag sparar en till två timmar i veckan bara på ”felsökning” i telefon." fortsätter Patrik Nord. "Det är en säkerhet för kunderna att veta att leveransen finns på plats direkt när de kommer till arbetsplatsen på morgonen. Om inte, så kan felsökning påbörjas med god marginal innan vår produkt är utgången."

Vill du ha din tidning distribuerad till återförsäljare?

Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss.

krävs

krävs

Frivillig

krävs