Pressmeddelande 2018-11-07

MTD huvudsponsor på Tidskriftsgalan 2018

När Sveriges Tidskrifter, landets största branschorganisation i mediavärlden, återigen arrangerar Tidskriftsgalan den 7 november och delar priser ut i hela 12 kategorier är det med MTD som huvudsponsor.

”Det är fjärde gången som MTD står som huvudsponsor av Tidskriftsgalan. För MTD finns ett stort värde i att finnas med som huvudsponsor i detta sammanhang där branschen får en chans att mötas. Vi vet också hur viktigt det är att mottagaren får sin efterlängtade tidning i tid. Genom mångåriga samarbeten har vi tillsammans kunnat skapa positiva värden både för förlagen och mottagarna”, säger Rickard Lagesson VD på MTD.

”Sponsorsamarbetet med MTD på en av våra viktigaste dagar på året är av stor betydelse. Deras distributionsplattform ger en fantastisk möjlighet för våra medlemmar att få ihop helheten för sina tidskriftsaffärer där distributionen är det sista avtrycket som lämnas innan läsaren nöjt kan läsa sin tidskrift”, säger Kerstin Neld VD på Sveriges Tidskrifter

Under Tidskriftsgalan delas priser ut i hela 12 kategorier. Vem blir Årets journalist och vem vinner det nya priset för Årets grepp? Jurygrupperna består av personer med lång erfarenhet från mediebranschen som under hösten träffats för att både utse nominerade och vinnarna bland alla hundratals inskickade förslag.

Hela evenemanget arrangeras av Sveriges Tidskrifter och äger rum på Cirkus i Stockholm den 7 november.

 

För mer information kontakta VD Rickard Lagesson tel. 08-531 945 04

 
MTD, Morgontidig Distribution, har sedan 1992 löst de morgontidiga leveranserna på ett enkelt, engagerat och effektivt sätt. Varje natt levererar vi tidningar, brev, spelkuponger, paket mm direkt till privatpersoner och företag över hela Sverige. Vi säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på över 40 terminaler och ca 8000 distributörer. MTD-gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö.

Publicerad den 2018-11-07 10:36 – Dela på sociala medier