Det här är MTD

MTD är ett distributionsnätverk som täcker hela Sverige. Vi delar ut morgontidningar, tidskrifter, paket, veckotidningar, magasin, spelkuponger och mycket mera.

Vi når hela landet morgontidigt. Vi levererar över natten till privatpersoner och företag. Det gör vi alla dagar i veckan – det är vi ensamma om att erbjuda.

Vi sätter kunden i fokus och strävar hela tiden efter att överträffa kundens förväntningar. Därför vet vi också att det är upp till bevis varje dag och att det är ett levande arbete att ständigt förbättra och utveckla vårt distributionssystem.

MTD bildades 1992. Vi säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster baserat på 40-talet terminaler och cirka 8 000 distributörer. I Sverige finns sju morgontidiga utbärningsföretag. Fem av dessa äger oss och tillsammans utgör vi MTD-Gruppen med en årsomsättning på drygt 3 miljarder kronor.

MTD är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. Vi löser enkelt, engagerat och effektivt dina morgontidiga leveranser.

MTD ägs av: NTM Distribution AB, Prolog KB, NIM Distribution i Skåne AB, Tidningstjänst AB, Västsvensk Tidningsdistribution KB, Point Logistik Gota Media AB, NWT Distribution AB, Norrländsk Tidningsutdelning AB. Ordförande i styrelsen är Lennart Foss.

Ladda ner MTDs Vägvisare