Dina paket ända hem

MTD Postlådepaket innebär att mottagaren alltid får sitt paket ända hem och tidigt på morgonen. Oftast före 07.00. Ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att skicka paket inom . 

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att leverera direkt och morgontidigt. En annan viktig fördel, särskilt för e-handlare, är att din kund inte behöver hämta på utlämningsställen. Vi kan dessutom leverera på lördagar om du vill. 

Här kan du ladda ner:

MTDs allmänna kundvillkor

MTD Serviceguide

Följ paketet hela vägen

Både avsändare och mottagare har full kontroll från start till mål genom den leveransinformation som skickas via e-post eller sms vid flera punkter genom hela transportkedjan.

Din kund får besked om exakt leveransdag vid beställningen och får sina paket levererade ända hem till postlådan eller genom ”Påse-på-dörren” (PPD®).

Daniel Olausson, verksamhetschef på Buzzador

”Hemleveransen är något våra kunder verkligen uppskattar.”

Buzzador är en medlemsportal där man får möjlighet att prova nya produkter och tjänster i utbyte mot att man delar med sig av sina erfarenheter av produkten/tjänsten. 

"För oss är MTD:s morgondistribution både kostnadseffektiv och något som vi ser som en fin service för våra medlemmar. Inte alla har nära till ett utlämningsställe för att hämta dessa och tycker då att det är väldigt skönt att få paketen hem till dörren." säger Daniel Olausson på Buzzador. "Möjligheten med att följa och spåra sitt paket minskar dessutom trycket på medlemssupporten."

Läs mer om hur en kampanj för frukostflingor blev en omedelbar Instagram-succé tack vare MTD:s morgontidiga distribution.

Vill du skicka paket ända hem till kundens postlåda?

Lämna dina kontaktuppgifter.

krävs

krävs

Frivillig

krävs