Hållbar leverans hela vägen

MTD Postlådepaket är perfekt för dig som exempelvis driver e-handel och skickar många mindre paket. Paketen levereras på ett kostnadseffektivt sätt och oftast innan dina kunder hunnit dricka sitt morgonkaffe. Vi levererar måndag till lördag utan omvägar via utlämningsställen, antingen direkt i postlådan eller med en Påse-På-Dörren (PPD®). Vi har dessutom ett modernt IT-stöd med möjligheten att direktintegrera ditt system med vårt, att skriva ut fraktetiketter via MTD-e eller hantera transportbokningar i andra TA-system som Unifaun. Allt för att förenkla din leveransprocess.

Läs gärna mer under Fördelar och kortfakta.

Miljövänligt så långt det går

Vi transporterar till största del miljövänligt. Mer än hälften av våra leveranser sker helt fossilfritt genom våra lokala distributörer som går, cyklar, kör elmoppe eller elbil.

Här kan du ladda ner:

MTDs allmänna kundvillkor

MTD Serviceguide

Daniel Olausson, verksamhetschef på Buzzador

”Hemleveransen är något våra kunder verkligen uppskattar.”

Buzzador är en medlemsportal där man får möjlighet att prova nya produkter och tjänster i utbyte mot att man delar med sig av sina erfarenheter av produkten/tjänsten. 

"För oss är MTD:s morgondistribution både kostnadseffektiv och något som vi ser som en fin service för våra medlemmar. Inte alla har nära till ett utlämningsställe för att hämta dessa och tycker då att det är väldigt skönt att få paketen hem till dörren." säger Daniel Olausson på Buzzador. "Möjligheten med att följa och spåra sitt paket minskar dessutom trycket på medlemssupporten."

Läs mer om hur en kampanj för frukostflingor blev en omedelbar Instagram-succé tack vare MTD:s morgontidiga distribution.

Vill du skicka paket ända hem till kundens postlåda?

Lämna dina kontaktuppgifter.

krävs

krävs

Frivillig

krävs