Pressmeddelande 2018-11-07

Rickard Lagesson ny VD för MTD

Rickard Lagesson har utsetts till ny vd för MTD MORGONTIDIG DISTRIBUTION från och med den 1 november.

 

Rickard Lagesson nuvarande försäljningschef på MTD blir ny vd i bolaget. Rickard, som sedan 2003 haft olika befattningar inom MTD, har bredast tänkbara kontaktnät bland MTD:s kunder. I och  med detta så skapas kontinuitet vilket är viktigt när det nu kommer en fas av stark förändring i branschen.  De stora förändringarna som sker på marknaden ger MTD nya möjligheter att skapa konkurrenskraftiga och efterfrågade distributionstjänster samtidigt som man har fullt fokus på att utveckla, vårda och ta hand om alla de uppdrag som varit med MTD sedan många, många år.

 "Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram mot att få leda MTD in i den förändring som nu pågår mot framtidens distributionslösningar. Att också ha förmånen att genom åren skapat långvariga relationer med alla våra kunder har varit och kommer även fortsättningsvis att vara det jag brinner för. Naturligtvis gör inte en person skillnaden utan MTD har mycket pålitliga, proaktiva och passionerade medarbetare som gör att vi tillsammans kommer lyckas i den just nu mycket föränderliga distributionsbranschen", säger Rickard Lagesson.

"Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Rickard och önskar honom stor lycka med uppdraget. Eftersom jag samarbetat med Rickard i många år vet jag att han har den kunskap och erfarenhet som krävs för uppdraget", säger Johan Lundin

 

För mer information kontakta:

Rickard Lagesson, vd MTD, 08-531 945 04

eller

 Johan Lundin, styrelseorf. MTD, 070-605 05 18

 

MTD, Morgontidig Distribution, har sedan 1992 löst de morgontidiga leveranserna på ett enkelt, engagerat och effektivt sätt. Varje natt levererar vi tidningar, brev, spelkuponger, paket mm direkt till privatpersoner och företag över hela Sverige. Vi säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på över 40 terminaler och ca 8000 distributörer. MTD-gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö.

 

Publicerad den 2018-11-07 10:26 – Dela på sociala medier