Daniel Olausson, verksamhetschef på Buzzador

”Leverans ända hem utan omvägar är något våra kunder verkligen uppskattar.”

Buzzador är en medlemsportal där man får möjlighet att prova nya produkter och tjänster i utbyte mot att man delar med sig av sina erfarenheter av produkten/tjänsten. Företaget genomför kampanjer åt företag där de söker personer med en specifik profil, som ska prova deras produkter. Den utvalda målgruppen får sedan ett paket med produkter hemskickat med MTD, som de ska testa själva eller ihop med vänner för att sedan dela med sig av sina erfarenheter genom sociala medier, bloggar, skriva recensioner och svara på frågor från kunden om produkten.

"Vi gjorde nyligen en kampanj för frukostflingor. Att dessa levererades tidig morgon hem till dörren gjorde att de personer som var med i kampanjen kunde prova dem direkt samma morgon, och det märktes hur uppskattat det var då vi på Instagram redan första morgonen hade över 100 stycken bilder och filmer från frukostbord runt om i Sverige!" säger Daniel Olausson på Buzzador.

"För oss är MTD:s morgondistribution både kostnadseffektiv och något som vi ser som en fin service för våra medlemmar. Ibland är paketen stora och inte alla har nära till ett utlämningsställe eller har tillgång till bil för att hämta dessa och tycker då att det är väldigt skönt att få paketen hem till dörren." fortsätter han.

"En annan fördel är att de som är med i kampanjerna kan komma igång med sina tester mycket tidigare. Våra kampanjer är oftast tidsatta till tre eller fyra veckor och när vi tidigare har skickat paketen med avi för uthämtning, så kan det ibland ta längre tid för vissa att hämta ut sina paket och komma igång, vilket kan påverka kampanjresultatet negativt."

Möjligheten med att följa och spåra sitt paket minskar dessutom trycket på medlemssupporten.

"Att MTD skickar ut mail med spårningslänkar till dem som väntar på sina paket gör att vår del av supportfrågor likt ”vart är mitt paket”, ”när tror ni jag kommer få mitt paket” etc minskar. Då vi oftast skickar ut mellan 500 - 2 000 paket per gång så blir det annars ganska många mail. Buzzadorerna är oftast ivriga att komma igång med sina tester."

Vill du skicka paket ända hem till kundens postlåda?

Lämna dina kontaktuppgifter.

krävs

krävs

Frivillig

krävs