Pressmeddelande 2018-11-07

MTD huvudsponsor på Tidskriftsgalan 2018

När Sveriges Tidskrifter, landets största branschorganisation i mediavärlden, återigen arrangerar Tidskriftsgalan den 7 november och delar priser ut i hela 12 kategorier är det med MTD som huvudsponsor.

”Det är fjärde gången som MTD står som huvudsponsor av Tidskriftsgalan. För MTD finns ett stort värde i att finnas med som huvudsponsor i detta sammanhang där branschen får en chans att mötas. Vi vet också hur viktigt det är att mottagaren får sin efterlängtade tidning i tid. Genom mångåriga samarbeten har vi tillsammans kunnat skapa positiva värden både för förlagen och mottagarna”, säger Rickard Lagesson VD på MTD.

”Sponsorsamarbetet med MTD på en av våra viktigaste dagar på året är av stor betydelse. Deras distributionsplattform ger en fantastisk möjlighet för våra medlemmar att få ihop helheten för sina tidskriftsaffärer där distributionen är det sista avtrycket som lämnas innan läsaren nöjt kan läsa sin tidskrift”, säger Kerstin Neld VD på Sveriges Tidskrifter

Under Tidskriftsgalan delas priser ut i hela 12 kategorier. Vem blir Årets journalist och vem vinner det nya priset för Årets grepp? Jurygrupperna består av personer med lång erfarenhet från mediebranschen som under hösten träffats för att både utse nominerade och vinnarna bland alla hundratals inskickade förslag.

Hela evenemanget arrangeras av Sveriges Tidskrifter och äger rum på Cirkus i Stockholm den 7 november.

 

För mer information kontakta VD Rickard Lagesson tel. 08-531 945 04

 
MTD, Morgontidig Distribution, har sedan 1992 löst de morgontidiga leveranserna på ett enkelt, engagerat och effektivt sätt. Varje natt levererar vi tidningar, brev, spelkuponger, paket mm direkt till privatpersoner och företag över hela Sverige. Vi säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på över 40 terminaler och ca 8000 distributörer. MTD-gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö.

Publicerad den 2018-11-07 10:36 – Dela på sociala medier

Pressmeddelande 2018-11-07

Rickard Lagesson ny VD för MTD

Rickard Lagesson har utsetts till ny vd för MTD MORGONTIDIG DISTRIBUTION från och med den 1 november.

 

Rickard Lagesson nuvarande försäljningschef på MTD blir ny vd i bolaget. Rickard, som sedan 2003 haft olika befattningar inom MTD, har bredast tänkbara kontaktnät bland MTD:s kunder. I och  med detta så skapas kontinuitet vilket är viktigt när det nu kommer en fas av stark förändring i branschen.  De stora förändringarna som sker på marknaden ger MTD nya möjligheter att skapa konkurrenskraftiga och efterfrågade distributionstjänster samtidigt som man har fullt fokus på att utveckla, vårda och ta hand om alla de uppdrag som varit med MTD sedan många, många år.

 "Det är ett fantastiskt roligt uppdrag och jag ser verkligen fram mot att få leda MTD in i den förändring som nu pågår mot framtidens distributionslösningar. Att också ha förmånen att genom åren skapat långvariga relationer med alla våra kunder har varit och kommer även fortsättningsvis att vara det jag brinner för. Naturligtvis gör inte en person skillnaden utan MTD har mycket pålitliga, proaktiva och passionerade medarbetare som gör att vi tillsammans kommer lyckas i den just nu mycket föränderliga distributionsbranschen", säger Rickard Lagesson.

"Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Rickard och önskar honom stor lycka med uppdraget. Eftersom jag samarbetat med Rickard i många år vet jag att han har den kunskap och erfarenhet som krävs för uppdraget", säger Johan Lundin

 

För mer information kontakta:

Rickard Lagesson, vd MTD, 08-531 945 04

eller

 Johan Lundin, styrelseorf. MTD, 070-605 05 18

 

MTD, Morgontidig Distribution, har sedan 1992 löst de morgontidiga leveranserna på ett enkelt, engagerat och effektivt sätt. Varje natt levererar vi tidningar, brev, spelkuponger, paket mm direkt till privatpersoner och företag över hela Sverige. Vi säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på över 40 terminaler och ca 8000 distributörer. MTD-gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö.

 

Publicerad den 2018-11-07 10:26 – Dela på sociala medier

Pressmeddelande 2018-09-17

Johan Lundin ny styrelseordförande för MTD

Johan Lundin är ny styrelseordförande för logistikföretaget MTD och ersätter Jan Persson, som idag tillträder som VD för Premo. Johan är VD för distributionsföretaget Point Logistik Gota Media AB och har gedigen bakgrund från tidningsdistribution efter att tidigare ha varit VD för Prolog, som är ett av ägarbolagen till MTD, i över 15 år.

- MTD är ett mycket fint bolag vars utveckling jag jobbat för under lång tid. Vi har många viktiga frågor att lösa och goda förutsättningar att göra det, säger Johan.

- Med Johan som ordförande finns en fördjupad insikt om de utmaningar som MTD tar sig an på en spännande marknad där mycket händer. Han kommer därför att ha en viktig roll tillsammans med styrelsen för MTD’s fortsatta utveckling, säger Rickard Lagesson.

 

För mer information kontakta:

VD Rickard Lagesson

tel. 08-531 945 04 / Rickard.lagesson@mtd.se

 

Styrelseordförande Johan Lundin

tel. 070-605 05 18 / Johan.lundin@pointlogistik.se

 _________________________________________________________________________________

MTD – Morgontidig Distribution – levererar varje natt morgontidningar, tidskrifter, paket m.m. direkt till privatperson i postlådan – eller till företaget – över hela Sverige. MTD bildades 1992 och säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på 40-talet terminaler och ca 8000 distributörer. MTD-Gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. MTD löser enkelt, engagerat och effektivt de morgontidiga leveranserna. www.mtd.se

Publicerad den 2018-09-17 03:59 – Dela på sociala medier